Resultats de la cerca frase exacta: 96

81. yema (castellŗ)
Font Diccionari castellŗ-catalŗ d'EnciclopŤdia Catalana (4a ediciů)
f 1 bot [renuevo] gemma, botů m, borrů m. 2 zool gemma. 3 [del huevo] rovell m, gema reg. 4 [del dedo] palpŪs m, tou m, polpŪs m. 5 gastr gema. 6 fig [lo mejor] crema, flor i nata. 7 fig [medio] cor m. En la yema del invierno, al cor de l'hivern. 8 yema de coco gastr gema de coco.  [...]
82. ŗcid caprŪlic
Font Diccionaris terminolÚgics del TERMCAT
ņrea temŗtica CiŤncies de la salut
ņcid gras saturat de 8 ŗtoms de carboni present en forma de glicŤrids en l'oli de coco i en els greixos de la llet. [...]
83. monoÔ
Font Diccionaris terminolÚgics del TERMCAT
ņrea temŗtica Imatge personal
Oli perfumat d'origen tahitiŗ, obtingut de la barreja de l'oli de coco i de l'extracte de les flors de l'espŤcie Gardenia tahitensis. [...]
84. sabů verd
Font Diccionaris terminolÚgics del TERMCAT
ņrea temŗtica CiŤncies de la salut
Sabů de potassa elaborat per saponificaciů d'olis vegetals, excepte l'oli de coco i l'oli de llavors de palmera, i sense eliminaciů de glicerol. [...]
85. manta orgŗnica
Font Diccionaris terminolÚgics del TERMCAT
ņrea temŗtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Geoproducte d'enginyeria d'estructura tridimensional, permeable, fabricat mitjanÁant el cosit d'una o dues geoxarxes sintŤtiques o naturals i fibres naturals, com el coco, la palla o l'espart, o sintŤtiques, com el polipropilŤ o el nilů, que es presenta en rotlles i s'utilitza per a la regeneraciů [...]
86. ŗcid cŗpric
Font Diccionaris terminolÚgics del TERMCAT
ņrea temŗtica CiŤncies de la salut
ņcid decanoic, de fůrmula CH3(CH2)COOH; de gust ranci, i un dels ŗcids grassos components de la llet, la mantega, l'oli de coco i d'altres vegetals. [...]
87. coqueta
Font Diccionaris terminolÚgics del TERMCAT
ņrea temŗtica Alimentaciů. Gastronomia
Coca petita, lleugera, generalment rodona, i de consistŤncia cruixent, feta a base d'arrÚs, blat de moro o algun altre cereal o barreja de cereals i de vegades coberta de xocolata, coco ratllat, etc. [...]
88. bocadillo (castellŗ)
Font Diccionari castellŗ-catalŗ d'EnciclopŤdia Catalana (4a ediciů)
m 1 [emparedado] entrepŗ, badall. Un bocadillo de queso, un entrepŗ de formatge. 2 [comida ligera] mos, queixalada f, bocinada f. 3 [de tiras cůmicas] bafarada f, globus. 4 amer pastŪs de guaiaba. 5 amer pastŪs de coco. 6 tomar un bocadillo menjar-se un entrepŗ.  [...]
89. feo (castellŗ)
Font Diccionari castellŗ-catalŗ d'EnciclopŤdia Catalana (4a ediciů)
-a adj 1 lleig -etja. Un vestido muy feo, un vestit molt lleig. 2 fig lleig -etja. Es una costumbre muy fea, ťs un costum molt lleig. 3 ser feo como un susto (o mŠs feo que Picio, o mŠs feo que un coco, o de un feo que asusta) ťsser lleig com un pecat (o com un os), ťsser un motlle de fer [...]
90. dacquoise [fr]
Font Diccionaris terminolÚgics del TERMCAT
ņrea temŗtica Alimentaciů. Gastronomia
PastŪs consistent en dues o tres planxes de pa de pessic fet a base de clares d'ou, farina d'ametlla i sucre de llustre, de vegades tambť amb avellana, coco o pistatxo barrejat, separades per capes de crema de mantega perfumada, que se serveix fred. [...]
Pŗgines  9 / 10 
<< Anterior  Pŗgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  SegŁent >>