Resultats de la cerca frase exacta: 96

81. yema (castellà)
Font Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
f 1 bot [renuevo] gemma, botó m, borró m. 2 zool gemma. 3 [del huevo] rovell m, gema reg. 4 [del dedo] palpís m, tou m, polpís m. 5 gastr gema. 6 fig [lo mejor] crema, flor i nata. 7 fig [medio] cor m. En la yema del invierno, al cor de l'hivern. 8 yema de coco gastr gema de coco.  [...]
82. àcid caprílic
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Àcid gras saturat de 8 àtoms de carboni present en forma de glicèrids en l'oli de coco i en els greixos de la llet. [...]
83. monoï
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Imatge personal
Oli perfumat d'origen tahitià, obtingut de la barreja de l'oli de coco i de l'extracte de les flors de l'espècie Gardenia tahitensis. [...]
84. sabó verd
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Sabó de potassa elaborat per saponificació d'olis vegetals, excepte l'oli de coco i l'oli de llavors de palmera, i sense eliminació de glicerol. [...]
85. manta orgànica
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Geoproducte d'enginyeria d'estructura tridimensional, permeable, fabricat mitjançant el cosit d'una o dues geoxarxes sintètiques o naturals i fibres naturals, com el coco, la palla o l'espart, o sintètiques, com el polipropilè o el niló, que es presenta en rotlles i s'utilitza per a la regeneració [...]
86. àcid càpric
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Àcid decanoic, de fórmula CH3(CH2)COOH; de gust ranci, i un dels àcids grassos components de la llet, la mantega, l'oli de coco i d'altres vegetals. [...]
87. coqueta
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Coca petita, lleugera, generalment rodona, i de consistència cruixent, feta a base d'arròs, blat de moro o algun altre cereal o barreja de cereals i de vegades coberta de xocolata, coco ratllat, etc. [...]
88. bocadillo (castellà)
Font Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
m 1 [emparedado] entrepà, badall. Un bocadillo de queso, un entrepà de formatge. 2 [comida ligera] mos, queixalada f, bocinada f. 3 [de tiras cómicas] bafarada f, globus. 4 amer pastís de guaiaba. 5 amer pastís de coco. 6 tomar un bocadillo menjar-se un entrepà.  [...]
89. feo (castellà)
Font Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
-a adj 1 lleig -etja. Un vestido muy feo, un vestit molt lleig. 2 fig lleig -etja. Es una costumbre muy fea, és un costum molt lleig. 3 ser feo como un susto (o más feo que Picio, o más feo que un coco, o de un feo que asusta) ésser lleig com un pecat (o com un os), ésser un motlle de fer [...]
90. dacquoise [fr]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pastís consistent en dues o tres planxes de pa de pessic fet a base de clares d'ou, farina d'ametlla i sucre de llustre, de vegades també amb avellana, coco o pistatxo barrejat, separades per capes de crema de mantega perfumada, que se serveix fred. [...]
Pàgines  9 / 10 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Següent >>