Resultats de la cerca frase exacta: 96

81. cid caprlic
Font Diccionaris terminolgics del TERMCAT
rea temtica Cincies de la salut
cid gras saturat de 8 toms de carboni present en forma de glicrids en l'oli de coco i en els greixos de la llet. [...]
82. mono
Font Diccionaris terminolgics del TERMCAT
rea temtica Imatge personal
Oli perfumat d'origen tahiti, obtingut de la barreja de l'oli de coco i de l'extracte de les flors de l'espcie Gardenia tahitensis. [...]
83. sab verd
Font Diccionaris terminolgics del TERMCAT
rea temtica Cincies de la salut
Sab de potassa elaborat per saponificaci d'olis vegetals, excepte l'oli de coco i l'oli de llavors de palmera, i sense eliminaci de glicerol. [...]
84. manta orgnica
Font Diccionaris terminolgics del TERMCAT
rea temtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Geoproducte d'enginyeria d'estructura tridimensional, permeable, fabricat mitjanant el cosit d'una o dues geoxarxes sinttiques o naturals i fibres naturals, com el coco, la palla o l'espart, o sinttiques, com el polipropil o el nil, que es presenta en rotlles i s'utilitza per a la regeneraci [...]
85. doradillo
Font Diccionaris terminolgics del TERMCAT
rea temtica Indstria. Energia
Fusta procedent de les Antilles i Florida que s'obt de diverses espcies d'arbres del gnere Zanthoxylum (famlia de les rutcies), principalment de l'espcie Zanthoxylum flavum, pesant, molt dura, de fibra entrellaada i olor de coco, amb el duramen de color groc crema o daurat i l'albeca [...]
86. cid cpric
Font Diccionaris terminolgics del TERMCAT
rea temtica Cincies de la salut
cid decanoic, de frmula CH3(CH2)COOH; de gust ranci, i un dels cids grassos components de la llet, la mantega, l'oli de coco i d'altres vegetals. [...]
87. coqueta
Font Diccionaris terminolgics del TERMCAT
rea temtica Alimentaci. Gastronomia
Coca petita, lleugera, generalment rodona, i de consistncia cruixent, feta a base d'arrs, blat de moro o algun altre cereal o barreja de cereals i de vegades coberta de xocolata, coco ratllat, etc. [...]
88. bocadillo (castell)
Font Diccionari castell-catal d'Enciclopdia Catalana (4a edici)
m 1 [emparedado] entrep, badall. Un bocadillo de queso, un entrep de formatge. 2 [comida ligera] mos, queixalada f, bocinada f. 3 [de tiras cmicas] bafarada f, globus. 4 amer pasts de guaiaba. 5 amer pasts de coco. 6 tomar un bocadillo menjar-se un entrep.  [...]
89. feo (castell)
Font Diccionari castell-catal d'Enciclopdia Catalana (4a edici)
-a adj 1 lleig -etja. Un vestido muy feo, un vestit molt lleig. 2 fig lleig -etja. Es una costumbre muy fea, s un costum molt lleig. 3 ser feo como un susto (o ms feo que Picio, o ms feo que un coco, o de un feo que asusta) sser lleig com un pecat (o com un os), sser un motlle de fer [...]
90. dacquoise [fr]
Font Diccionaris terminolgics del TERMCAT
rea temtica Alimentaci. Gastronomia
Pasts consistent en dues o tres planxes de pa de pessic fet a base de clares d'ou, farina d'ametlla i sucre de llustre, de vegades tamb amb avellana, coco o pistatxo barrejat, separades per capes de crema de mantega perfumada, que se serveix fred. [...]
Pgines  9 / 10 
<< Anterior  Pgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Segent >>