Resultats de la cerca frase exacta: 96

81. Ócid caprÝlic
Font Diccionaris terminol˛gics del TERMCAT
└rea temÓtica CiŔncies de la salut
└cid gras saturat de 8 Ótoms de carboni present en forma de glicŔrids en l'oli de coco i en els greixos de la llet. [...]
82. mono´
Font Diccionaris terminol˛gics del TERMCAT
└rea temÓtica Imatge personal
Oli perfumat d'origen tahitiÓ, obtingut de la barreja de l'oli de coco i de l'extracte de les flors de l'espŔcie Gardenia tahitensis. [...]
83. sabˇ verd
Font Diccionaris terminol˛gics del TERMCAT
└rea temÓtica CiŔncies de la salut
Sabˇ de potassa elaborat per saponificaciˇ d'olis vegetals, excepte l'oli de coco i l'oli de llavors de palmera, i sense eliminaciˇ de glicerol. [...]
84. manta orgÓnica
Font Diccionaris terminol˛gics del TERMCAT
└rea temÓtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Geoproducte d'enginyeria d'estructura tridimensional, permeable, fabricat mitjanšant el cosit d'una o dues geoxarxes sintŔtiques o naturals i fibres naturals, com el coco, la palla o l'espart, o sintŔtiques, com el polipropilŔ o el nilˇ, que es presenta en rotlles i s'utilitza per a la regeneraciˇ [...]
85. doradillo
Font Diccionaris terminol˛gics del TERMCAT
└rea temÓtica Ind˙stria. Energia
Fusta procedent de les Antilles i Florida que s'obtÚ de diverses espŔcies d'arbres del gŔnere Zanthoxylum (famÝlia de les rutÓcies), principalment de l'espŔcie Zanthoxylum flavum, pesant, molt dura, de fibra entrellašada i olor de coco, amb el duramen de color groc crema o daurat i l'albeca [...]
86. Ócid cÓpric
Font Diccionaris terminol˛gics del TERMCAT
└rea temÓtica CiŔncies de la salut
└cid decanoic, de fˇrmula CH3(CH2)COOH; de gust ranci, i un dels Ócids grassos components de la llet, la mantega, l'oli de coco i d'altres vegetals. [...]
87. coqueta
Font Diccionaris terminol˛gics del TERMCAT
└rea temÓtica Alimentaciˇ. Gastronomia
Coca petita, lleugera, generalment rodona, i de consistŔncia cruixent, feta a base d'arr˛s, blat de moro o algun altre cereal o barreja de cereals i de vegades coberta de xocolata, coco ratllat, etc. [...]
88. bocadillo (castellÓ)
Font Diccionari castellÓ-catalÓ d'EnciclopŔdia Catalana (4a ediciˇ)
m 1 [emparedado] entrepÓ, badall. Un bocadillo de queso, un entrepÓ de formatge. 2 [comida ligera] mos, queixalada f, bocinada f. 3 [de tiras cˇmicas] bafarada f, globus. 4 amer pastÝs de guaiaba. 5 amer pastÝs de coco. 6 tomar un bocadillo menjar-se un entrepÓ.  [...]
89. feo (castellÓ)
Font Diccionari castellÓ-catalÓ d'EnciclopŔdia Catalana (4a ediciˇ)
-a adj 1 lleig -etja. Un vestido muy feo, un vestit molt lleig. 2 fig lleig -etja. Es una costumbre muy fea, Ús un costum molt lleig. 3 ser feo como un susto (o mßs feo que Picio, o mßs feo que un coco, o de un feo que asusta) Ússer lleig com un pecat (o com un os), Ússer un motlle de fer [...]
90. dacquoise [fr]
Font Diccionaris terminol˛gics del TERMCAT
└rea temÓtica Alimentaciˇ. Gastronomia
PastÝs consistent en dues o tres planxes de pa de pessic fet a base de clares d'ou, farina d'ametlla i sucre de llustre, de vegades tambÚ amb avellana, coco o pistatxo barrejat, separades per capes de crema de mantega perfumada, que se serveix fred. [...]
PÓgines  9 / 10 
<< Anterior  PÓgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  SegŘent >>