Formatge fet amb llet d'ovella, de pasta dura, madurat de tres a sis mesos, durant els quals de tant en tant se submergeix en oli d'oliva, amb gust ric, salat però afruitat, originari de l'illa de Sardenya. [...]
Agricultura que recorre tant a adobs, fertilitzants i pesticides orgànics com a l'explotació intensiva i l'ús d'adobs químics de síntesi industrial, amb la finalitat de combinar la rendibilitat de l'explotació amb l'equilibri del medi i la conservació de la fertilitat del sòl. [...]
Part del disc del vi contingut en una copa que toca amb la paret del cos i que, a la vista del tastador, és menys densa i, per tant, permet veure els reflexos del color del vi a contrallum. [...]
Formatge fet amb llet d'ovella, de pasta dura, madurat de tres a sis mesos, durant els quals de tant en tant se submergeix en oli d'oliva, amb gust ric, salat però afruitat, originari de l'illa de Sardenya. [...]
Estri que consisteix en un mànec i una fulla rectangular amb els dos costats llargs tallants, que serveix tant per a tallar com per a separar formatge d'un bloc. [...]