Resultats de la cerca bsica: 7

Diccionaris terminolgics  | Alimentaci. Gastronomia
1. saltar
Font Diccionaris terminolgics del TERMCAT
rea temtica Alimentaci. Gastronomia
Fregir un aliment a foc molt viu, amb poc greix i agitant-lo de tant en tant. [...]
2. fiore sard
Font Diccionaris terminolgics del TERMCAT
rea temtica Alimentaci. Gastronomia
Formatge fet amb llet d'ovella, de pasta dura, madurat de tres a sis mesos, durant els quals de tant en tant se submergeix en oli d'oliva, amb gust ric, salat per afruitat, originari de l'illa de Sardenya. [...]
3. rgim alimentari
Font Diccionaris terminolgics del TERMCAT
rea temtica Alimentaci. Gastronomia
Mode d'alimentaci d'una persona, que t en compte tant la quantitat com la qualitat i la freqncia. [...]
4. agricultura integrada
Font Diccionaris terminolgics del TERMCAT
rea temtica Alimentaci. Gastronomia
Agricultura que recorre tant a adobs, fertilitzants i pesticides orgnics com a l'explotaci intensiva i l's d'adobs qumics de sntesi industrial, amb la finalitat de combinar la rendibilitat de l'explotaci amb l'equilibri del medi i la conservaci de la fertilitat del sl. [...]
5. saltar
Font Diccionaris terminolgics del TERMCAT
rea temtica Alimentaci. Gastronomia
Fregir un aliment a foc molt viu, amb poc greix i agitant-lo de tant en tant. [...]
6. rivet
Font Diccionaris terminolgics del TERMCAT
rea temtica Alimentaci. Gastronomia
Part del disc del vi contingut en una copa que toca amb la paret del cos i que, a la vista del tastador, s menys densa i, per tant, permet veure els reflexos del color del vi a contrallum. [...]
7. rgim alimentari
Font Diccionaris terminolgics del TERMCAT
rea temtica Alimentaci. Gastronomia
Mode d'alimentaci d'una persona, que t en compte tant la quantitat com la qualitat i la freqncia. [...]