Resultats de la cerca frase exacta: 3

Diccionaris terminològics  | Alimentació. Gastronomia
1. gilda
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Tapa tradicional del País Basc que consta d'una oliva embolcallada per un bitxo punxats amb un escuradents, generalment acompanyada d'una anxova, una cebeta o un cogombret envinagrats. [...]
2. idiazabal
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge basc fet amb llet d'ovella latxa, amb la crosta de color marró, de pasta premsada i no cuita, de color blanc de vori, atapeïda i flexible, de gust suau i fumat, que conté un 45% de matèria grassa. [...]
3. idiazabal
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge basc fet amb llet d'ovella latxa, amb la crosta de color marró, de pasta premsada i no cuita, de color blanc de vori, atapeïda i flexible, de sabor suau i fumat, que conté un 45% de matèries grasses. [...]