Resultats de la cerca frase exacta: 3

Diccionaris terminol˛gics  | Alimentaciˇ. Gastronomia
1. lligar
Font Diccionaris terminol˛gics del TERMCAT
└rea temÓtica Alimentaciˇ. Gastronomia
Envoltar una peša de carn, una au o un peix amb un fil o un cordill, per tal que no perdi la forma i la consistŔncia mentre es cou. [...]
2. descosir
Font Diccionaris terminol˛gics del TERMCAT
└rea temÓtica Alimentaciˇ. Gastronomia
Retirar el fil o el cordill amb quŔ s'ha cosit una peša de carn, una au o un peix, desprÚs d'haver-se cuit. [...]
3. cosir
Font Diccionaris terminol˛gics del TERMCAT
└rea temÓtica Alimentaciˇ. Gastronomia
Passar un fil o un cordill amb una agulla a travÚs d'una peša de carn, una au o un peix per tal que no perdi la forma i la consistŔncia mentre es cou. [...]