Resultats de la cerca frase exacta: 3

Diccionaris terminol˛gics  | Alimentaciˇ. Gastronomia
1. sucre cremat
Font Diccionaris terminol˛gics del TERMCAT
└rea temÓtica Alimentaciˇ. Gastronomia
Punt de cocciˇ d'un xarop entre 170 i 190║C, en quŔ el xarop fa escuma a la superfÝcie i el sucre perd el poder edulcorant. [...]
2. conservaciˇ
Font Diccionaris terminol˛gics del TERMCAT
└rea temÓtica Alimentaciˇ. Gastronomia
TŔcnica de preparar un aliment per tal d'evitar-ne el procÚs de descomposiciˇ i de mantenir-ne el poder nutritiu. [...]
3. degollament
Font Diccionaris terminol˛gics del TERMCAT
└rea temÓtica Alimentaciˇ. Gastronomia
Operaciˇ de canviar els taps de les ampolles de vi escumˇs a fi de poder separar el p˛sit format mentre eren cap per avall en els pupitres de les caves. [...]