Resultats de la cerca bsica: 3

Diccionaris terminolgics  | Alimentaci. Gastronomia
1. amanida de festa major
Font Diccionaris terminolgics del TERMCAT
rea temtica Alimentaci. Gastronomia
 [...]
2. pa indi de festa
Font Diccionaris terminolgics del TERMCAT
rea temtica Alimentaci. Gastronomia
Pa sense llevat, de forma circular plana, de la mida d'una m, ben fregit en oli vegetal, que es menja calent acompanyat d'alguna salsa, com a aperitiu o pat lleuger, en dies de festa o en celebracions especials. [...]
3. pastisset de lluna
Font Diccionaris terminolgics del TERMCAT
rea temtica Alimentaci. Gastronomia
Pastisset dol de forma rodona o quadrada, farcit de pasta de llavors de lotus o de mongetes vermelles, sovint amb un rovell d'ou d'nec en sala sencer al centre i decorat a la part superior amb sinogrames i motius diversos en relleu, que es consumeix tradicionalment a la Xina durant la Festa de [...]