Resultats de la cerca frase exacta: 4

Diccionaris terminològics  | Alimentació. Gastronomia
1. moviment embolcallant
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Moviment suau de baix a dalt i del centre cap enfora del recipient que s'efectua en pastisseria, generalment amb una espàtula, per a mesclar una massa densa amb una altra de lleugera i escumosa sense que aquesta última perdi volum. [...]
2. empanissar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Cristal·litzar, un xarop, per manca o per excés de moviment. [...]
3. rostir a l'ast
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Rostir una peça de carn traspassada per un ast que rep un moviment de rotació mitjançant un sistema mecànic o elèctric, a fi de coure-la homogèniament. [...]
4. Any Nou Amazic
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
cançons. El moviment cultural amazic la considera una de les festes més simbòliques de la identitat amaziga al nord d'Àfrica. [...]