Resultats de la cerca bàsica: 5

Diccionaris terminològics  | Alimentació. Gastronomia
1. amanida de festa major
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
2. pa indi de festa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pa sense llevat, de forma circular plana, de la mida d'una mà, ben fregit en oli vegetal, que es menja calent acompanyat d'alguna salsa, com a aperitiu o àpat lleuger, en dies de festa o en celebracions especials. [...]
3. pastisset de lluna
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pastisset dolç de forma rodona o quadrada, farcit de pasta de llavors de lotus o de mongetes vermelles, sovint amb un rovell d'ou d'ànec en salaó sencer al centre i decorat a la part superior amb sinogrames i motius diversos en relleu, que es consumeix tradicionalment a la Xina durant la Festa de [...]
4. vegetarianisme
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Règim alimentari basat en el consum d'aliments d'origen vegetal que exclou, en major o menor grau, els d'origen animal. [...]
5. vegetarià | vegetariana
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Persona que segueix un règim alimentari basat en el consum d'aliments d'origen vegetal que exclou, en major o menor grau, els d'origen animal. [...]