Resultats de la cerca bàsica: 3.965

Diccionaris terminològics  | Alimentació. Gastronomia
1. ganivet per a untar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Ganivet amb la fulla arrodonida que serveix per a untar formatge o mantega. [...]
2. massala per a biryani
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Barreja d'espècies utilitzada per a elaborar el biryani, que inclou gingebre, cardamom, canyella, anís estrellat, pebre negre, clavell d'espècia, llavors de fonoll, coriandre, llorer, ajowan, nou moscada o vainilla. [...]
3. mitjana de vedella a la brasa 1 kg (per compartir)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
4. amanida especial per a grups
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
5. per emportar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Dit de l'aliment o la beguda que se serveix expressament per poder ser consumit fora de l'establiment on es ven. [...]
6. ecològic -a
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Dit del menjar o l'aliment que procedeix de l'agricultura ecològica o la ramaderia ecològica, sigui directament o bé a través dels ingredients que el componen, per a l'elaboració del qual només es permeten determinats additius alimentaris. [...]
7. nutricèutic -a
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Dit del producte elaborat a partir de substàncies naturals pròpies dels aliments, que es presenta sota una forma farmacèutica determinada (comprimit, xarop, pólvores, etc.) i al qual s'atribueix un efecte beneficiós per a l'organisme i la capacitat de contribuir a la prevenció d'algunes malalties [...]
8. cuina per lots
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Preparació dels àpats d'una setmana en una sola sessió de cuina, amb la finalitat de menjar menús equilibrats, variats i fàcils de fer i d'estalviar temps i diners. [...]
9. passar per l'estamenya
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Colar un líquid amb una estamenya a fi que el resultat estigui completament net de substàncies sòlides. [...]
10. ou passat per aigua
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Ou bullit amb closca durant uns tres minuts de manera que la clara se semisolidifiqui i el rovell quedi líquid. [...]
Pàgines  1 / 397 
Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>