Resultats de la cerca bsica: 3,714

Diccionaris terminolgics  | Alimentaci. Gastronomia
1. a punt per consumir
Font Diccionaris terminolgics del TERMCAT
rea temtica Alimentaci. Gastronomia
Dit de l'aliment que es consumeix en el mateix estat en el qual es ven. [...]
2. amanida especial per a grups
Font Diccionaris terminolgics del TERMCAT
rea temtica Alimentaci. Gastronomia
 [...]
3. mitjana de vedella a la brasa 1 kg (per compartir)
Font Diccionaris terminolgics del TERMCAT
rea temtica Alimentaci. Gastronomia
 [...]
4. passar per l'estamenya
Font Diccionaris terminolgics del TERMCAT
rea temtica Alimentaci. Gastronomia
Colar un lquid amb una estamenya a fi que el resultat estigui completament net de substncies slides. [...]
5. nutricutic -a
Font Diccionaris terminolgics del TERMCAT
rea temtica Alimentaci. Gastronomia
Dit del producte elaborat a partir de substncies naturals prpies dels aliments, que es presenta sota una forma farmacutica determinada (comprimit, xarop, plvores, etc.) i al qual s'atribueix un efecte beneficis per a l'organisme i la capacitat de contribuir a la prevenci d'algunes malalties [...]
6. cuina per lots
Font Diccionaris terminolgics del TERMCAT
rea temtica Alimentaci. Gastronomia
Preparaci dels pats d'una setmana en una sola sessi de cuina, amb la finalitat de menjar mens equilibrats, variats i fcils de fer i d'estalviar temps i diners. [...]
7. xocolata a la pedra
Font Diccionaris terminolgics del TERMCAT
rea temtica Alimentaci. Gastronomia
Xocolata elaborada exclusivament amb cacau, granulada i de consistncia dura, apta per a desfer. [...]
8. rostir a l'ast
Font Diccionaris terminolgics del TERMCAT
rea temtica Alimentaci. Gastronomia
Rostir una pea de carn traspassada per un ast que rep un moviment de rotaci mitjanant un sistema mecnic o elctric, a fi de coure-la homogniament. [...]
9. sucre de llustre
Font Diccionaris terminolgics del TERMCAT
rea temtica Alimentaci. Gastronomia
Sucre en pols format per cristalls d'un dimetre inferior als 0,15 mm que s'obt de la molta de sucre com, utilitzat principalment per a empolvorar dolos i per a elaborar glaces i determinades masses. [...]
10. fons
Font Diccionaris terminolgics del TERMCAT
rea temtica Alimentaci. Gastronomia
Brou molt concentrat de gust que s'utilitza per a elaborar salses o per a banyar un guisat o un rostit. [...]
Pgines  1 / 372 
Pgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Segent >>