Resultats de la cerca frase exacta: 467

Diccionaris terminolgics  | Alimentaci. Gastronomia
1. porc lacat
Font Diccionaris terminolgics del TERMCAT
rea temtica Alimentaci. Gastronomia
Plat de carn de porc tpic de la cuina xinesa que s'elabora rostint en un forn tires de carn, tradicionalment enfilades en un ast, que prviament s'han untat amb una barreja de mel, espcies, tofu i salses diverses, i s'han deixat assecar. [...]
2. batre
Font Diccionaris terminolgics del TERMCAT
rea temtica Alimentaci. Gastronomia
Remenar enrgicament, a cops de forquilla o batedor o amb un aparell, un preparat lquid o pasts fins a aconseguir una determinada textura. [...]
3. tzatziki
Font Diccionaris terminolgics del TERMCAT
rea temtica Alimentaci. Gastronomia
Preparaci culinria feta amb iogurt, cogombre, all, anet i, ocasionalment, menta o llimona, que se serveix com a entrant o com a acompanyament per a amanides o per a plats de carn o peix, tpica de Grcia. [...]
4. fons
Font Diccionaris terminolgics del TERMCAT
rea temtica Alimentaci. Gastronomia
Brou molt concentrat de gust que s'utilitza per a elaborar salses o per a banyar un guisat o un rostit. [...]
5. fox
Font Diccionaris terminolgics del TERMCAT
rea temtica Alimentaci. Gastronomia
Dit del vi, o del seu gust o de la seva aroma, que recorda algunes fruites i que t una acritud caracterstica. [...]
6. sushi [ja]
Font Diccionaris terminolgics del TERMCAT
rea temtica Alimentaci. Gastronomia
Plat de la cuina japonesa elaborat a base d'arrs bullit envinagrat, acompanyat de peix o marisc, generalment cru, o de verdures. [...]
7. crep
Font Diccionaris terminolgics del TERMCAT
rea temtica Alimentaci. Gastronomia
Pasta d'origen bret feta amb una barreja fluida de farina, llet o aigua, i ous, que, en coure's, pren una forma prima i arrodonida, i que se sol servir enrotllada o doblegada amb un farciment dol o salat. [...]
8. brownie [en]
Font Diccionaris terminolgics del TERMCAT
rea temtica Alimentaci. Gastronomia
Pasts de xocolata i nous o una altra mena de fruita seca, amb textura de bescuit, que se sol servir en porcions quadrades o rectangulars. [...]
9. prvola
Font Diccionaris terminolgics del TERMCAT
rea temtica Alimentaci. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca o de bfala, de pasta fresca semidura, presentat amb forma esfrica o oblonga, originari de la zona meridional d'Itlia. [...]
10. whisky de malta
Font Diccionaris terminolgics del TERMCAT
rea temtica Alimentaci. Gastronomia
Whisky elaborat nicament o majoritriament amb ordi maltat. [...]
Pgines  1 / 47 
Pgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Segent >>