Resultats de la cerca frase exacta: 9

Diccionaris terminolgics  | Alimentaci. Gastronomia
1. bistec rus
Font Diccionaris terminolgics del TERMCAT
rea temtica Alimentaci. Gastronomia
Carn picada, normalment barrejada amb ou i assaonada amb all, ceba, julivert, etc., de forma arrodonida i plana, que se serveix fregida o a la planxa. [...]
2. delicadeses
Font Diccionaris terminolgics del TERMCAT
rea temtica Alimentaci. Gastronomia
Conjunt de menjars refinats o selectes, normalment d'importaci, que es venen preparats. [...]
3. crema Chiboust
Font Diccionaris terminolgics del TERMCAT
rea temtica Alimentaci. Gastronomia
Crema de pastisseria, normalment aromatitzada amb vainilla, que acompanya tradicionalment el pasts de Sant Honorat. [...]
4. emen
Font Diccionaris terminolgics del TERMCAT
rea temtica Alimentaci. Gastronomia
Salsa elaborada amb espcies i carn de vedella, normalment de l'espatlla, assecada i tallada, tpica de Turquia. [...]
5. emen
Font Diccionaris terminolgics del TERMCAT
rea temtica Alimentaci. Gastronomia
Salsa tpica de Turquia feta amb espcies i carn de vedella, normalment de l'espatlla, assecada i tallada. [...]
6. natto
Font Diccionaris terminolgics del TERMCAT
rea temtica Alimentaci. Gastronomia
Menja consistent en llegum de soia cuit al vapor i fermentat, de textura enganxosa i olor forta, que es combina normalment amb arrs blanc. [...]
7. xacol
Font Diccionaris terminolgics del TERMCAT
rea temtica Alimentaci. Gastronomia
Vi de baixa graduaci, de gust una mica aspre i de vida curta, que s'obt de rams que per causes meteorolgiques no han madurat normalment. [...]
8. satai
Font Diccionaris terminolgics del TERMCAT
rea temtica Alimentaci. Gastronomia
Plat tpic de la cuina indonsia i malaia consistent en trossos de carn o peix enfilats en una broqueta, fets a la brasa i normalment servits amb una salsa picant. [...]
9. torr
Font Diccionaris terminolgics del TERMCAT
rea temtica Alimentaci. Gastronomia
Massa feta d'ametlles, pinyons, avellanes o nous torrades, amb mel i de vegades amb sucre o clara d'ou, o feta de coco, fruites confitades, xocolata, etc., que normalment es presenta en barres rectangulars. [...]