Resultats de la cerca bŗsica: 7

Diccionaris terminolÚgics  | Alimentaciů. Gastronomia
1. saltar
Font Diccionaris terminolÚgics del TERMCAT
ņrea temŗtica Alimentaciů. Gastronomia
Fregir un aliment a foc molt viu, amb poc greix i agitant-lo de tant en tant. [...]
2. fiore sard
Font Diccionaris terminolÚgics del TERMCAT
ņrea temŗtica Alimentaciů. Gastronomia
Formatge fet amb llet d'ovella, de pasta dura, madurat de tres a sis mesos, durant els quals de tant en tant se submergeix en oli d'oliva, amb gust ric, salat perÚ afruitat, originari de l'illa de Sardenya. [...]
3. rŤgim alimentari
Font Diccionaris terminolÚgics del TERMCAT
ņrea temŗtica Alimentaciů. Gastronomia
Mode d'alimentaciů d'una persona, que tť en compte tant la quantitat com la qualitat i la freqŁŤncia. [...]
4. agricultura integrada
Font Diccionaris terminolÚgics del TERMCAT
ņrea temŗtica Alimentaciů. Gastronomia
Agricultura que recorre tant a adobs, fertilitzants i pesticides orgŗnics com a l'explotaciů intensiva i l'ķs d'adobs quŪmics de sŪntesi industrial, amb la finalitat de combinar la rendibilitat de l'explotaciů amb l'equilibri del medi i la conservaciů de la fertilitat del sÚl. [...]
5. saltar
Font Diccionaris terminolÚgics del TERMCAT
ņrea temŗtica Alimentaciů. Gastronomia
Fregir un aliment a foc molt viu, amb poc greix i agitant-lo de tant en tant. [...]
6. rivet
Font Diccionaris terminolÚgics del TERMCAT
ņrea temŗtica Alimentaciů. Gastronomia
Part del disc del vi contingut en una copa que toca amb la paret del cos i que, a la vista del tastador, ťs menys densa i, per tant, permet veure els reflexos del color del vi a contrallum. [...]
7. rŤgim alimentari
Font Diccionaris terminolÚgics del TERMCAT
ņrea temŗtica Alimentaciů. Gastronomia
Mode d'alimentaciů d'una persona, que tť en compte tant la quantitat com la qualitat i la freqŁŤncia. [...]