Resultats de la cerca frase exacta: 15

Diccionaris terminol˛gics  | Alimentaciˇ. Gastronomia
1. napar
Font Diccionaris terminol˛gics del TERMCAT
└rea temÓtica Alimentaciˇ. Gastronomia
Recobrir completament i uniformement un menjar amb una capa de salsa o de crema. [...]
2. arrebossar
Font Diccionaris terminol˛gics del TERMCAT
└rea temÓtica Alimentaciˇ. Gastronomia
Cobrir un aliment d'una capa d'ou batut i farina o farina de galeta abans de fregir-lo. [...]
3. glaša
Font Diccionaris terminol˛gics del TERMCAT
└rea temÓtica Alimentaciˇ. Gastronomia
Capa brillant i llisa, preparada amb sucre i clara d'ou, amb quŔ es cobreixen alguns pastissos. [...]
4. glašar
Font Diccionaris terminol˛gics del TERMCAT
└rea temÓtica Alimentaciˇ. Gastronomia
Cobrir un pastÝs, generalment de petites dimensions, amb una capa brillant i llisa, preparada amb sucre i clara d'ou. [...]
5. cupcake [en]
Font Diccionaris terminol˛gics del TERMCAT
└rea temÓtica Alimentaciˇ. Gastronomia
PastÝs rodˇ individual, de vegades farcit, que es cobreix per la part superior amb una capa dolša, generalment de sucre i clara d'ou, fondant o crema de mantega, i es decora sovint amb motius comestibles, originari de la pastisseria anglosaxona. [...]
6. florir-se
Font Diccionaris terminol˛gics del TERMCAT
└rea temÓtica Alimentaciˇ. Gastronomia
Cobrir-se, un aliment, d'una capa de floridura que el malmet. [...]
7. enrossir
Font Diccionaris terminol˛gics del TERMCAT
└rea temÓtica Alimentaciˇ. Gastronomia
Coure un aliment fins que la seva capa superficial agafi un color ros. [...]
8. napar
Font Diccionaris terminol˛gics del TERMCAT
└rea temÓtica Alimentaciˇ. Gastronomia
Recobrir completament i uniformement un menjar amb una capa de salsa o de crema. [...]
9. crema cremada
Font Diccionaris terminol˛gics del TERMCAT
└rea temÓtica Alimentaciˇ. Gastronomia
Crema que es cobreix d'una lleu capa de sucre que es torra amb un ferro calent. [...]
10. torrˇ de crema
Font Diccionaris terminol˛gics del TERMCAT
└rea temÓtica Alimentaciˇ. Gastronomia
Torrˇ fluix elaborat a base d'ou i sucre, amb una capa de sucre cremat al damunt. [...]
PÓgines  1 / 2 
PÓgina  1  2  SegŘent >>