Resultats de la cerca frase exacta: 40

1. api
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
espontàniament a les jonqueres i als herbeis humits i és conreada en els horts (Apium graveolens). api bord Api d'una varietat no conreada. api de cavall Aleixandri. [...]
2. api-
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Forma prefixada del mot ll. apis, 'abella'. Ex.: apicultura. [...]
3. api de fulla
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Varietat d'api de gust i olor intensos, de color entre verd clar i verd fosc, amb les tiges fines i fibroses, entre 25 i 40 cm de llarg, i les fulles petites, les quals s'utilitzen especialment en la cuina xinesa per a fer sopes, saltats i estofats. [...]
4. api
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Planta herbàcia, de la família de les umbel·líferes, molt olorosa. [...]
5. api
Font Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
m 1 bot [Apium graveolens] apio. 2 api bord [forma silvestre de l'api] apio silvestre.  [...]
6. rovell de l'api
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Infecció de les fulles de l'api (Apium graveolens L.) produïda per Puccinia apii Desm. [...]
7. septoriosi de l'api
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Infecció de les fulles de l'api (Apium graveolens L.) produïda per Septoria apiicola Speg. [...]
8. amanida d'api
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
9. consomé d'api
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
10. puré d'api
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  1 / 4 
Pàgina  1  2  3  4  Següent >>