Resultats de la cerca frase exacta: 48

1. escabetx
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Adob fet amb vi o vinagre, fulles de llorer i altres ingredients, per a assaonar el peix i altres menges. Tonyina en escabetx. Peix escabetxat. [...]
2. 'lluç en suc' o 'lluç amb suc'? / 'tonyina en escabetx' o 'tonyina amb escabetx'?
Font Fitxes de l'Optimot
En l'àmbit de la gastronomia, quan es vol indicar quina substància es fa servir per conservar un aliment, s'utilitza la preposició en, i no la preposició amb. Per exemple: M'agrada molt la tonyina en escabetx. Avui menjarem peres en almívar. D'altra banda, hi ha casos en què es vol fer [...]
3. escabetx
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Adob fet amb vi o vinagre, fulles de llorer i altres ingredients, per a amanir el peix i altres menges. [...]
4. escabetx
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
5. escabetx
Font Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
m gastr [salsa] escabeche. Sardines en escabetx, sardinas en escabeche.  [...]
6. verat en escabetx, tomàquet de Montserrat i maduixots
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
7. amanida de mig llamàntol en escabetx, fonoll i cirerols
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
8. bonítol en escabetx
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
9. guatlles en escabetx
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
10. musclos en escabetx
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  1 / 5 
Pàgina  1  2  3  4  5  Següent >>