Resultats de la cerca frase exacta: 22

1. glaça
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Glaçada . Un dia de glaça. Taca en una pedra preciosa.  [...]
2. glaça
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Suc que ha desprès una peça de carn o de peix durant la cocció, el qual s'ha espessit i caramel·litzat formant una superfície llisa que s'adhereix al fons del recipient en què es cou. [...]
3. glaça
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Capa brillant i llisa, preparada amb sucre i clara d'ou, amb què es cobreixen alguns pastissos. [...]
4. glaça
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Suc que ha desprès una peça de carn o de peix durant la cocció i que s'ha espessit i caramel·litzat formant una superfície llisa que s'adhereix al fons del recipient en què es cou. [...]
5. glaça
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Capa brillant i llisa, preparada amb sucre i clara d'ou, amb què es cobreixen alguns pastissos. [...]
6. glaça
Font Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
f 1 ? glaçada2 [taca en una pedra preciosa] nube.  [...]
7. glaçador -a
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que glaça.  [...]
8. ravioli de botifarra negra, poma i patata amb glaça de porc
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
9. reparar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
, un tort, una injustícia. Reparar un oblit. Reparar una pèrdua. Reparar l'honor ofès. Reparar el temps perdut. Parar-se a considerar (això o allò), parar-hi esment. Heu reparat quin posat ha fet? Repareu que fa un fred que glaça. no reparar en les despeses No tenir-les en compte.  [...]
10. desglaçar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Deixatar amb vi, brou, vinagre, etc., la glaça d'un aliment a fi de tornar-la a utilitzar, després d'haver inclinat la cassola per tal d'eliminar-ne els greixos líquids. [...]
Pàgines  1 / 3 
Pàgina  1  2  3  Següent >>