FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Acció de nodrir o de nodrir-se; l'efecte. Nutrició escassa, abundant. Funcions de nutrició.nutrició parenteral Nutrició per via parenteral. Estudi de la relació entre els aliments i la salut. [...]
Procés fisiològic de l'organisme consistent en l'assimilació dels aliments i els líquids necessaris per al funcionament, el creixement i el manteniment de les funcions vitals. [...]
Ciència, relacionada amb la bromatologia, que estudia la relació entre els aliments i la salut referides a les necessitats de l'organisme i el metabolisme de les substàncies alimentoses, tant en els individus sans com en els malalts. [...]
Branca de la fisiologia que estudia els nutrients, les necessitats nutritives de l'organisme i la relació entre els nutrients ingerits pels animals domèstics, la seva salut i la producció que se n'obté. [...]
Procés fisiològic de l'organisme animal que té com a finalitat mantenir-ne la integritat i assegurar-ne les funcions, i que consta de les fases següents: alimentació, transformació i aprofitament dels nutrients a l'interior de l'organisme, i excreció del que no és aprofitable o és perjudicial. [...]
Ciència que estudia la relació entre els aliments i la salut referides a les necessitats de l'organisme i el metabolisme de les substàncies alimentoses. [...]