Resultats de la cerca frase exacta: 95

1. parmesà -ana
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a ediciķ)
Natural de Parma. Relatiu o pertanyent a Parma o als seus habitants. Formatge de pasta dura elaborat amb llet de vaca, originari de Parma. Formatge parmesà.  [...]
2. parmesā
Font Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica Alimentaciķ. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada i cuita, de color groc de palla, dura i trencadissa, de gust fort i maduraciķ llarga, originari de la província italiana de Parma. [...]
3. parmesā
Font Diccionari catalā-castellā d'Enciclopčdia Catalana (4a ediciķ)
-ana adj i m i f parmesano -na.  [...]
4. parmesā
Font Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica Alimentaciķ. Gastronomia
 [...]
5. ganivet de parmesā
Font Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica Alimentaciķ. Gastronomia
Ganivet amb la fulla en forma d'ametlla i el mānec bombat, que serveix per a tallar formatges de pasta molt dura. [...]
6. amanida d'espinacs amb formatge parmesā, maduixots i pinyons
Font Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica Alimentaciķ. Gastronomia
 [...]
7. encenalls de formatge parmesā
Font Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica Alimentaciķ. Gastronomia
 [...]
8. lasanya amb formatge parmesā
Font Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica Alimentaciķ. Gastronomia
 [...]
9. risotto amb formatge parmesā
Font Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica Alimentaciķ. Gastronomia
 [...]
10. carpaccio de bou amb formatge parmesā, pinyons i caramel de vinagre de Mōdena
Font Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica Alimentaciķ. Gastronomia
 [...]
Pāgines  1 / 10 
Pāgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Següent >>