Resultats de la cerca frase exacta: 11

1. quefir
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Beguda alimentosa efervescent, feta de llet fermentada. [...]
2. quefir
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Llet fermentada acidoalcohòlica escumosa i de consistència cremosa. [...]
3. quefir
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
4. quefir
Font Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
m [beguda] kéfir.  [...]
5. quefir
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
6. fong del quefir
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Mescla de bacteris i llevats capaç de causar la fermentació de l'àcid làctic de la llet. [...]
7. kombutxa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Beguda probiòtica d'origen probablement manxurià, rica en nutrients, lleugerament carbonatada, d'un gust entre dolç i agre i una olor semblant a la del iogurt o el quefir, que resulta de la fermentació que produeix una colònia simbiòtica de bacteris i llevats en una infusió de te verd o negre amb [...]
8. quefiroteràpia
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Tractament pel quefir. [...]
9. kéfir (castellà)
Font Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
m [bebida] quefir.  [...]
10. llet
Font Diccionari de sinònims Franquesa d'Enciclopèdia Catalana (2a edició)
1 colada, llet presa. calostre, primera llet d'una femella després del part. bracal, la primera llet que fan les vaques després de parir. qualladao quall, la part quallada de la llet. xerigot, la part aquosa de la llet, separada de la part coagulable. Cp. quefir, iogurt 2 Nom de diferents [...]
Pàgines  1 / 2 
Pàgina  1  2  Següent >>