FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Coure (carn) sotmetent-la, en un ast, en un forn, etc., a un foc viu untada o ruixant-la amb greix. Rostir una cuixa de moltó a l'ast. Rostir un pollastre al forn. Amb aquest foc, el pollastre no trigarà a rostir-se. Cremar 4 i 5. El sol li ha rostit l'esquena. L'ardor del sol ha [...]
FontDiccionari de sinònims Franquesa d'Enciclopèdia Catalana (2a edició)
brasejar, rostir lleugerament una vianda. ensajornar, íd. salsir, rostir excessivament, esp. l'acció del sol, una cosa sucosa. graellejar, rostir a la graella (Alc.) torrar gratinar(al forn) cremar, rostir massa una cosa. La carn s'ha cremat: ja la pots donar al gos. Cp. bleir Manuel [...]
Rostir una peça de carn traspassada per un ast que rep un moviment de rotació mitjançant un sistema mecànic o elèctric, a fi de coure-la homogèniament. [...]