Resultats de la cerca frase exacta: 88

1. sípia
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Mol·lusc cefalòpode, de color gris verdós i dors negre, amb deu tentacles i una conquilla interna calcària i ampla coberta per la pell, que és molt apreciat com a aliment (Sepia officinalis). Escopinada. [...]
2. sípia
Font Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
f zool 1 [Sepia officinalis] sepia, jibia. 2 sípia de punxa [castanyó] chopito, choquito.  [...]
3. sípia flamígera
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Zoologia
Sípia de mida petita, originària d'hàbitats sorrencs de l'Indopacífic, que té l'habilitat singular de caminar pel fons marí i que es caracteritza per tenir un color de patrons canviants semblant a les flames del foc, que barreja els colors rosat, groc, marró i taronja. [...]
4. sípia, amanida i patates fregides
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
5. sípia, patates fregides i amanida
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
6. arròs amb sípia, carxofes i bolets
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
7. fideuada amb sípia, rap i llagostins
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
8. risotto de sípia, gambes i cloïsses
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
9. broqueta de sípia, patates fregides i amanida
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
10. broqueta, sípia, ou ferrat i patates braves
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  1 / 9 
Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  Següent >>