Resultats de la cerca frase exacta: 9

1. savoià -ana
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Natural de Savoia. Relatiu o pertanyent a Savoia o als seus habitants. [...]
2. savoià
Font Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
-ana adj i m i f saboyano -na.  [...]
3. Savoia, Can
Font Nomenclàtor de Catalunya
Selva Fogars de la Selva Savoia, Can Edificació aïllada (mas, casa...) [...]
4. Savoia
Font Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
n pr f geog Saboya.  [...]
5. Topònims i gentilicis d'Europa
Font Fitxes de l'Optimot
ròdia Roma: romà -ana Romania: romanès -esa Romanya: romanyès -esa Rússia: rus russa Samotràcia: samotraci -àcia San Marino: de San Marino Santa Seu: de la Santa Seu Sardenya: sard -a Sàsser: sasserès -esa Savoia: savoià -ana Saxònia: saxó -ona Sèrbia: serbi sèrbia Sicília: sicilià -ana Siracusa [...]
6. vacherin [fr]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta crua premsada, suau i elàstica, madurat durant un període mínim de tres setmanes, amb gust lleugerament salat i textura cremosa, presentat amb forma de barra i envoltat d'una crosta d'escorça d'avet, originari de la Savoia. [...]
7. Saboya (castellà)
Font Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
n pr f geog Savoia.  [...]
8. saboyano (castellà)
Font Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
-na adj i m i f 1 savoià -ana. f 2 faldilles pl [obertes per davant]. 3 [pastel] borratxo m.  [...]
9. vacherin [fr]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta crua premsada, suau i elàstica, madurat durant un període mínim de tres setmanes, amb gust lleugerament salat i textura cremosa, presentat amb forma de barra i envoltat d'una crosta d'escorça d'avet, originari de la Savoia. [...]