ròdia
Roma: romà -ana
Romania: romanès -esa
Romanya: romanyès -esa
Rússia: rus russa
Samotràcia: samotraci -àcia
San Marino: de San Marino
Santa Seu: de la Santa Seu
Sardenya: sard -a
Sàsser: sasserès -esa
Savoia: savoià -ana
Saxònia: saxó -ona
Sèrbia: serbi sèrbia
Sicília: sicilià -ana
Siracusa [...]
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta crua premsada, suau i elàstica, madurat durant un període mínim de tres setmanes, amb gust lleugerament salat i textura cremosa, presentat amb forma de barra i envoltat d'una crosta d'escorça d'avet, originari de la Savoia. [...]
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta crua premsada, suau i elàstica, madurat durant un període mínim de tres setmanes, amb gust lleugerament salat i textura cremosa, presentat amb forma de barra i envoltat d'una crosta d'escorça d'avet, originari de la Savoia. [...]