Resultats de la cerca frase exacta: 236

1. textura
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Disposició i ordre dels fils i passades en un teixit. Aspecte perceptiu visual i tàctil d'un teixit o d'un material tèxtil. La textura d'una obra dramàtica. Manera com estan disposades les partícules d'un cos o d'una substància. Textura compacta. En un sediment, en [...]
2. textura
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Comunicació. Audiovisuals
Propietat d'un objecte gràfic relativa a l'aspecte del material que el compon. [...]
3. mapa de textura
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Comunicació. Audiovisuals
Mapa de bits que se superposa a la superfície d'un objecte gràfic per a simular un determinat material. [...]
4. mapatge de textura
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Comunicació. Audiovisuals
Procés de la renderització consistent a revestir la superfície bidimensional d'un objecte gràfic amb un mapa de textura. [...]
5. textura
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Economia. Empresa
Conjunt de característiques visuals i tàctils de la superfície d'una figura, un objecte, un material, etc. [...]
6. textura
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Geografia
Configuració espacial o disposició relativa dels valors de diferent intensitat, percebudes com a taques de mida canviant de diferent color o lluminositat, en una imatge digital. [...]
7. textura
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Geografia
Representació digital de l'aspecte visual dels materials de la superfície d'un objecte. [...]
8. textura
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Física
Distribució der les orientacions dels cristalls individuals en un policristall. [...]
9. textura
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Manera o disposició particular dels elements que formen els teixits. [...]
10. textura
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Conjunt de propietats físiques d'un aliment que depenen de la disposició i les característiques fisicoquímiques (densitat, viscositat, tensió superficial) i biològiques de les partícules que l'integren. [...]
Pàgines  1 / 24 
Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>