141.
ravioli de botifarra negra, poma i patata amb glaça de porc
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
142.
risotto de bolets de tardor, botifarra de perol i formatge idiazabal
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
143.
timbal de patata i botifarra negra amb sardines marinades i pesto
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
144.
torrada amb botifarra negra de les Garrigues i formatge manxego gratinat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
145.
empedrat 1
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Paviment format amb pedres. S'ha fet malbé un tros d'empedrat. Truita de mongetes. Truita amb talls de botifarra i pernil. Amanida amb llegums. Amanida de mongetes amb bacallà esqueixat, pebrot, ceba, olives i tomàquet. [...]
|
146.
bullit
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Carn bullida amb altres ingredients, principalment patates, hortalisses, cigrons i a vegades gallina, cansalada, botifarra o pilota. Conjunt de coses o accions confuses i males de resoldre. Amb tanta gent reclamant, s'armà un bullit de mil dimonis. [...]
|
147.
coca 1
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
botifarra, cansalada, ceba, pebrot, etc. coca bamba Coca feta amb pasta bamba. deixar algú fet una coca Deixar-lo aixafat, desfet, físicament o moralment. estar algú fet una coca Estar aixafat, desfet, per una causa física o moral. fer-se una coca Una cosa, aixafar-se completament [...]
|
148.
bacallà a la llauna amb mongetes del ganxet, coliflor i botifarra negra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
149.
botifarra negra esparracada amb fesols de Santa Pau i cruixent de cansalada
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
150.
cigrons estofats al moment amb bolets de temporada i botifarra de perol
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|