41.
mondongo
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Carn picada per a embotit. Botifarra de sang, amb carn i altres condiments, generalment feta a casa. Brou o plat fet amb aquest tipus de botifarra. Matança del porc. [...]
|
42.
baldana 2
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Botifarra d'arròs, ceba, greix i sang. [...]
|
43.
abotifarrat -ada
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Semblant a una botifarra. Tumefacte, s'aplica als dits. [...]
abotifarrat -ada
![]() |
44.
bull 2
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Botifarra feta del budell ample, farcida principalment de carn magra. [...]
|
45.
botifarra blanca, botifarra negra, patates fregides i tomàquet a la planxa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
46.
donegal
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Botifarra de carns selectes que es fa del budell gros del porc. [...]
|
47.
arròs amb botifarra negra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
48.
botifarra a la brasa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
49.
botifarra a la llosa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
50.
botifarra a la planxa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|