Resultats de la cerca frase exacta: 88

31. bru bruna
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Gris fosc tirant a negre. Nit bruna. Marronós . La closca del coco és bruna i molt dura. Que té el cabell fosc i la pell rica en pigment, essent de raça blanca. En numism., de baixa llei. Moneda bruna.  [...]
32. llagostins cruixents amb llavors de carabassa, coco, polenta, oli de xili i confitura dolça de tomàtiga
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
33. broqueta de llagostí amb cruixent de coco
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
34. escuma de coco amb menta i mores
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
35. gelat de coco amb coulis de maduixa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
36. pannacotta de coco amb coulis de cafè
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
37. carpaccio de pinya tropical amb gelat de coco
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
38. crema freda de curri amb gelatina de coco
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
39. farcellet cruixent de xocolata blanca, coco i regalèssia
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
40. pastís cremós de coco i mousse de caramel
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pàgines  4 / 9 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  Següent >>