Resultats de la cerca frase exacta: 96

31. llagostins cruixents amb llavors de carabassa, coco, polenta, oli de xili i confitura dolça de tomàtiga
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
32. broqueta de llagostí amb cruixent de coco
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
33. escuma de coco amb menta i mores
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
34. gelat de coco amb coulis de maduixa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
35. pannacotta de coco amb coulis de cafè
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
36. torró
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Massa feta d'ametlles, de pinyons, d'avellanes o de nous torrades, amb mel o feta de coco, fruites confitades, xocolata, etc., que normalment es presenta en barres rectangulars. Torrons de Xixona, d'Alacant, d'Agramunt. Una barra de torrons. Torró de massapà, de crema [...]
37. saponificar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Convertir en sabó (una substància grassa). Saponificar seu. Saponificar oli de coco. Descompondre (un èster) en àcid i alcohol per qualsevol procediment d'hidròlisi alcalina. Els greixos se saponifiquen en una solució de potassa.  [...]
38. carpaccio de pinya tropical amb gelat de coco
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
39. crema freda de curri amb gelatina de coco
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
40. farcellet cruixent de xocolata blanca, coco i regalèssia
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  4 / 10 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Següent >>