Resultats de la cerca frase exacta: 96

41. pastís cremós de coco i mousse de caramel
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
42. plàtan caramel·litzat amb gelat de coco i vainilla
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
43. sopa de pinya tropical amb gelat de coco
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
44. bòer
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Individu d'un poble colonitzador del sud d'Àfrica d'ascendència principalment holandesa. Relatiu o pertanyent als bòers. Galeta constituïda per capes alternes d'una pasta de coco o de xocolata, etc., i d'una pasta porosa de galeta.  [...]
45. bru bruna
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
46. crema d'avellanes amb bocins de coco i gerds
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
47. flam casolà de coco amb crema de mango freda
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
48. sopa de crema cremada amb gelat de coco i fruites vermelles
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
49. mousse de figues i coco amb sorbet de mandarina i crema anglesa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
50. fibra
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
vegetals que resisteix l'acció dels enzims digestius. Substància o producte filamentós o que es pot reduir a filament. Fibra de cànem, de lli. fibra acrílica Fibra tèxtil constituïda per un polímer sintètic de cadena llarga compost per unitats acrilonitrils. fibra de coco Fibra tèxtil procedent del [...]
Pàgines  5 / 10 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Següent >>