41.
crema freda de curri amb gelatina de coco
Font
Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica
Alimentaciķ. Gastronomia
[...]
|
42.
farcellet cruixent de xocolata blanca, coco i regalčssia
Font
Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica
Alimentaciķ. Gastronomia
[...]
|
43.
pastís cremķs de coco i mousse de caramel
Font
Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica
Alimentaciķ. Gastronomia
[...]
|
44.
plātan caramel·litzat amb gelat de coco i vainilla
Font
Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica
Alimentaciķ. Gastronomia
[...]
|
45.
sopa de pinya tropical amb gelat de coco
Font
Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica
Alimentaciķ. Gastronomia
[...]
|
46.
crema d'avellanes amb bocins de coco i gerds
Font
Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica
Alimentaciķ. Gastronomia
[...]
|
47.
flam casolā de coco amb crema de mango freda
Font
Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica
Alimentaciķ. Gastronomia
[...]
|
48.
sopa de crema cremada amb gelat de coco i fruites vermelles
Font
Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica
Alimentaciķ. Gastronomia
[...]
|
49.
fibra
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a ediciķ)
vegetals que resisteix l'acciķ dels enzims digestius. Substāncia o producte filamentķs o que es pot reduir a filament. Fibra de cānem, de lli. fibra acrílica Fibra tčxtil constituīda per un polímer sintčtic de cadena llarga compost per unitats acrilonitrils. fibra de coco Fibra tčxtil procedent del [...]
|
50.
mousse de figues i coco amb sorbet de mandarina i crema anglesa
Font
Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica
Alimentaciķ. Gastronomia
[...]
|