Resultats de la cerca frase exacta: 104

41. carpaccio de pinya tropical amb gelat de coco
Font Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica Alimentaciķ. Gastronomia
 [...]
42. crema freda de curri amb gelatina de coco
Font Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica Alimentaciķ. Gastronomia
 [...]
43. farcellet cruixent de xocolata blanca, coco i regalčssia
Font Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica Alimentaciķ. Gastronomia
 [...]
44. pastís cremķs de coco i mousse de caramel
Font Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica Alimentaciķ. Gastronomia
45. plātan caramel·litzat amb gelat de coco i vainilla
Font Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica Alimentaciķ. Gastronomia
 [...]
46. sopa de pinya tropical amb gelat de coco
Font Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica Alimentaciķ. Gastronomia
 [...]
47. crema d'avellanes amb bocins de coco i gerds
Font Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica Alimentaciķ. Gastronomia
 [...]
48. flam casolā de coco amb crema de mango freda
Font Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica Alimentaciķ. Gastronomia
 [...]
49. torrķ
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a ediciķ)
Massa feta d'ametlles, de pinyons, d'avellanes o de nous torrades, amb mel o feta de coco, fruites confitades, xocolata, etc., que normalment es presenta en barres rectangulars. Torrons de Xixona, d'Alacant, d'Agramunt. Una barra de torrons. Torrķ de massapā, de crema [...]
50. saponificar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a ediciķ)
Convertir en sabķ (una substāncia grassa). Saponificar seu. Saponificar oli de coco. Descompondre (un čster) en ācid i alcohol per qualsevol procediment d'hidrōlisi alcalina. Els greixos se saponifiquen en una soluciķ de potassa.  [...]
Pāgines  5 / 11 
<< Anterior  Pāgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>