41.
crema freda de curri amb gelatina de coco
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
42.
farcellet cruixent de xocolata blanca, coco i regalèssia
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
43.
pastís cremós de coco i mousse de caramel
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
44.
plàtan caramel·litzat amb gelat de coco i vainilla
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
45.
sopa de pinya tropical amb gelat de coco
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
46.
crema d'avellanes amb bocins de coco i gerds
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
47.
flam casolà de coco amb crema de mango freda
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
48.
sopa de crema cremada amb gelat de coco i fruites vermelles
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
49.
fibra
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
vegetals que resisteix l'acció dels enzims digestius. Substància o producte filamentós o que es pot reduir a filament. Fibra de cànem, de lli. fibra acrílica Fibra tèxtil constituïda per un polímer sintètic de cadena llarga compost per unitats acrilonitrils. fibra de coco Fibra tèxtil procedent del [...]
|
50.
mousse de figues i coco amb sorbet de mandarina i crema anglesa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|