41.
plàtan caramel·litzat amb gelat de coco i vainilla
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
42.
sopa de pinya tropical amb gelat de coco
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
43.
torró
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Massa feta d'ametlles, de pinyons, d'avellanes o de nous torrades, amb mel o feta de coco, fruites confitades, xocolata, etc., que normalment es presenta en barres rectangulars. Torrons de Xixona, d'Alacant, d'Agramunt. Una barra de torrons. Torró de massapà, de crema [...]
|
44.
saponificar
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Convertir en sabó (una substància grassa). Saponificar seu. Saponificar oli de coco. Descompondre (un èster) en àcid i alcohol per qualsevol procediment d'hidròlisi alcalina. Els greixos se saponifiquen en una solució de potassa. [...]
|
45.
crema d'avellanes amb bocins de coco i gerds
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
46.
flam casolà de coco amb crema de mango freda
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
47.
bòer
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Individu d'un poble colonitzador del sud d'Àfrica d'ascendència principalment holandesa. Relatiu o pertanyent als bòers. Galeta constituïda per capes alternes d'una pasta de coco o de xocolata, etc., i d'una pasta porosa de galeta. [...]
|
48.
bru bruna
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Gris fosc tirant a negre. Nit bruna. Marronós . La closca del coco és bruna i molt dura. Que té el cabell fosc i la pell rica en pigment, essent de raça blanca. En numism., de baixa llei. Moneda bruna. [...]
|
49.
sopa de crema cremada amb gelat de coco i fruites vermelles
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
50.
mousse de figues i coco amb sorbet de mandarina i crema anglesa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|