Resultats de la cerca frase exacta: 204

131. osteocondromatosi
Font Diccionaris terminol˛gics del TERMCAT
└rea temÓtica CiŔncies de la salut
132. espatllera
Font Diccionaris terminol˛gics del TERMCAT
└rea temÓtica Esport
Peša de l'equip d'un jugador que s'utilitza per a protegir-se l'espatlla, la part alta del braš, el pit i la part superior del ventre. [...]
133. cÓrrega legal
Font Diccionaris terminol˛gics del TERMCAT
└rea temÓtica Esport
CÓrrega efectuada contra l'espatlla de l'adversari. [...]
134. supraelevaciˇ congŔnita de l'om˛plat
Font Diccionaris terminol˛gics del TERMCAT
└rea temÓtica CiŔncies de la salut
Deformaciˇ de l'espatlla, generalment unilateral, caracteritzada per una situaciˇ anormalment elevada de l'om˛plat, el qual apareix tambÚ basculat en dos plans, sagital i frontal, i deformat. [...]
135. shizen-dachi [KARATE]
Font Diccionaris terminol˛gics del TERMCAT
└rea temÓtica Esport
Posiciˇ consistent a mantenir els peus separats aproximadament per la mateixa distÓncia que hi ha entre espatlla i espatlla repartint el pes del cos de manera igual entre totes dues cames. [...]
136. espaldilla (castellÓ)
Font Diccionari castellÓ-catalÓ d'EnciclopŔdia Catalana (4a ediciˇ)
f 1 [omˇplato] om˛plat m, escÓpula. 2 [del cerdo, carnero] espatlla.  [...]
137. sÝndrome cervical
Font Diccionaris terminol˛gics del TERMCAT
└rea temÓtica CiŔncies de la salut
SÝndrome causada per una irritaciˇ o una compressiˇ de l'arrel dels nervis cervicals, caracteritzada per dolor al coll, a l'espatlla, al braš o a l'avantbraš, segons els nervis afectats. [...]
138. pala
Font Diccionaris terminol˛gics del TERMCAT
└rea temÓtica IndumentÓria. Confecciˇ
Part llisa de la xarretera, que se subjecta a l'espatlla. [...]
139. martell
Font Diccionaris terminol˛gics del TERMCAT
└rea temÓtica Esport
Projecciˇ dempeus en quŔ el lluitador agafa l'adversari per un canell i una espatlla, se'l carrega a l'esquena, fa un gir de 180░ i el llanša amb un moviment de dalt a baix. [...]
140. botifarra d'ou
Font Diccionaris terminol˛gics del TERMCAT
└rea temÓtica Alimentaciˇ. Gastronomia
Variant de la botifarra blanca elaborada amb carn magra de l'espatlla, cansalada, carn del cap o d'altres parts no nobles del porc, amb la inclusiˇ d'ous frescos, amanida amb sal i pebre negre i cuita. [...]
PÓgines  14 / 21 
<< Anterior  PÓgina  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  SegŘent >>