101.
fetge de vedella a la brasa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
102.
distomatosi
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Malaltia, especialment del fetge, causada per la presència de dístomes. [...]
|
103.
fetge d'ànec amb reducció de calvados
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
104.
fetge fresc d'ànec amb poma cuita
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
105.
filet de vedella amb fetge d'ànec
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
106.
tàrtar de vedella amb fetge d'ànec
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
107.
terrina de fetge d'ànec amb melmelada
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
108.
biliverdina
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pigment de color verd present en la bilis, el fetge, la melsa i la medul·la òssia d'alguns animals. [...]
|
109.
hepàtic -a
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Relatiu o pertanyent al fetge. Artèria hepàtica. Còlic hepàtic. Grogós, d'un color semblant al del fetge. Verd hepàtic. [...]
|
110.
hepatitis
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Inflamació del fetge. [...]
bacteroide
![]() |