Resultats de la cerca frase exacta: 727

131. lòbul
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
132. trasplantament hepàtic auxiliar amb manteniment del fetge del mateix pacient in situ
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
 [...]
133. amanida tèbia de rossinyols i fetge d'ànec
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
134. fetge d'ànec amb torrades i ceba caramel·litzada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
135. fetge de porc saltat amb all i julivert
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
136. cec cega
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
. cec hepàtic Bossa del budell embrionari a partir de la qual es desenvolupa el fetge.  [...]
137. oca
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
fetge i les plomes (Anser anser). oca d'Egipte Ocell de la família dels anàtids, que viu a l'Àfrica (Alopochen aegyptiacus). oca de bec curt Ocell de la família dels anàtids, de bec rosat i negrós (Anser brachyrhynchos). oca de collar Ocell de la família dels anàtids, de plomatge negre i [...]
138. fetge d'ànec amb poma i salsa de figues
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
139. ou ferrat amb fetge d'ànec i tòfona negra
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
140. oli
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Greix de procedència animal o vegetal, líquid a la temperatura de 20 °C. Oli de cacauet, de soia, de sèsam, de gira-sol, de blat de moro. Oli de ricí, d'ametlles dolces, d'eucaliptus. Oli de fetge de bacallà. oli de cedre Oli extret, per destil·lació, del duramen de diverses coníferes [...]
Pàgines  14 / 73 
<< Anterior  Pàgina  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  Següent >>