Resultats de la cerca frase exacta: 735

131. fetge fresc d'ànec amb poma cuita
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
132. filet de vedella amb fetge d'ànec
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
133. tàrtar de vedella amb fetge d'ànec
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
134. terrina de fetge d'ànec amb melmelada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
135. bilis
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Líquid clar, groguenc, amargant, produït pel fetge i concentrat a la vesícula biliar, que és essencial en l'absorció dels greixos. bilis negra Forma morbosa de la bilis que, segons els antics, influïa en el caràcter fent-lo tornar trist i irascible. Ira violenta. Esbravava la bilis amb [...]
136. lòbul
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Part més o menys sortint d'una víscera, d'un òrgan, d'un apèndix, etc., limitada per un sec profund o bé destacada per la seva forma arrodonida. Els lòbuls d'una fulla. Els lòbuls del cervell, del fetge. El lòbul de l'orella. Els lòbuls d'un liquen foliaci [...]
137. trasplantament hepàtic auxiliar amb manteniment del fetge del mateix pacient in situ
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
 [...]
138. amanida tèbia de rossinyols i fetge d'ànec
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
139. fetge d'ànec amb torrades i ceba caramel·litzada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
140. fetge de porc saltat amb all i julivert
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  14 / 74 
<< Anterior  Pàgina  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  Següent >>