131.
filet de vedella amb fetge d'ànec
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
132.
tàrtar de vedella amb fetge d'ànec
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
133.
terrina de fetge d'ànec amb melmelada
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
134.
òrgan
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Part d'un animal o d'una planta adaptada a l'acompliment d'una funció específica, com el cor, l'arrel, el fetge, etc. Òrgans genitals. En tecnol., part component que fa un ofici essencial en el treball d'una màquina complexa, com el cilindre d'una màquina [...]
|
135.
bilis
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Líquid clar, groguenc, amargant, produït pel fetge i concentrat a la vesícula biliar, que és essencial en l'absorció dels greixos. bilis negra Forma morbosa de la bilis que, segons els antics, influïa en el caràcter fent-lo tornar trist i irascible. Ira violenta. Esbravava la bilis amb [...]
|
136.
lòbul
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Part més o menys sortint d'una víscera, d'un òrgan, d'un apèndix, etc., limitada per un sec profund o bé destacada per la seva forma arrodonida. Els lòbuls d'una fulla. Els lòbuls del cervell, del fetge. El lòbul de l'orella. Els lòbuls d'un liquen foliaci [...]
|
137.
trasplantament hepàtic auxiliar amb manteniment del fetge del mateix pacient in situ
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
[...]
|
138.
amanida tèbia de rossinyols i fetge d'ànec
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
139.
fetge d'ànec amb torrades i ceba caramel·litzada
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
140.
fetge de porc saltat amb all i julivert
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|