Resultats de la cerca frase exacta: 778

171. foie-gras
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Menja feta amb fetge d'oca o d'ànec engrossit d'una manera especial. [...]
172. pedregar 2
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Caure pedra. Enguany no ha pedregat. Ja pedrega. pedregar-se el fetge Fer-s'hi pedres o càlculs.  [...]
173. fetge d'ànec amb porto i confitura de fruites del bosc
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
174. verduretes i bolets saltats amb fetge d'ànec a la brasa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
175. retinol
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Alcohol carotenoide, el constituent més important de la vitamina A, present en l'oli de fetge de determinats peixos. [...]
176. paté
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta feta de carn, fetge o altres viandes, assaonada amb herbes i espècies, i cuita, que se sol menjar freda. [...]
177. alanina
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Aminoàcid proteic no essencial amb cadena lateral de caràcter alifàtic, que participa en el transport d'amoníac del múscul al fetge. [...]
178. glicogen -ògena
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
179. secreció
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Acció de secretar. La secreció de la saliva, de l'orina, de la bilis, de les llàgrimes. Cosa secretada. La bilis és una secreció del fetge. [...]
180. terrina de fetge d'ànec amb cebetes glacejades i reducció de porto
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  18 / 78 
<< Anterior  Pàgina  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  Següent >>