Resultats de la cerca frase exacta: 22

1. glaça
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
2. glaça
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Suc que ha desprès una peça de carn o de peix durant la cocció, el qual s'ha espessit i caramel·litzat formant una superfície llisa que s'adhereix al fons del recipient en què es cou. [...]
3. glaça
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Capa brillant i llisa, preparada amb sucre i clara d'ou, amb què es cobreixen alguns pastissos. [...]
4. glaça
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Suc que ha desprès una peça de carn o de peix durant la cocció i que s'ha espessit i caramel·litzat formant una superfície llisa que s'adhereix al fons del recipient en què es cou. [...]
5. glaça
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Capa brillant i llisa, preparada amb sucre i clara d'ou, amb què es cobreixen alguns pastissos. [...]
6. glaça
Font Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
f 1 ? glaçada2 [taca en una pedra preciosa] nube.  [...]
7. glaçador -a
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que glaça.  [...]
8. ravioli de botifarra negra, poma i patata amb glaça de porc
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
9. reparar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
, un tort, una injustícia. Reparar un oblit. Reparar una pèrdua. Reparar l'honor ofès. Reparar el temps perdut. Parar-se a considerar (això o allò), parar-hi esment. Heu reparat quin posat ha fet? Repareu que fa un fred que glaça. no reparar en les despeses No tenir-les en compte.  [...]
10. desglaçar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Deixatar amb vi, brou, vinagre, etc., la glaça d'un aliment a fi de tornar-la a utilitzar, després d'haver inclinat la cassola per tal d'eliminar-ne els greixos líquids. [...]
Pàgines  1 / 3 
Pàgina  1  2  3  Següent >>