Resultats de la cerca frase exacta: 250

91. ànec salvatge amb salsa de pebres i salsifí
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
92. turbot salvatge amb pernil, meló i pebre blanc
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
93. turbot salvatge amb pernil, meló i pebre blanc
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
94. pioc 2
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
95. bridó
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Cabeçada . Peça corbada de fusta amb què es resguarda el tall del volant, al qual se subjecta amb unes corretges per evitar que els segadors es tallin. Cavall ardit i mig salvatge que servia per a la guerra.  [...]
96. ànec salvatge a la cassola amb carxofes i patates
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
97. ànec salvatge a la cassola amb carxofes i patates
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
98. rèmol salvatge amb patates, col i rosta de cansalada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
99. rèmol salvatge amb patates, col i rosta de cansalada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
100. encès -esa
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
salvatge. Que té les flames d'un esmalt diferenciat, s'aplica a una torxa, una bomba, una foguera, etc.  [...]
Pàgines  10 / 25 
<< Anterior  Pàgina  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Següent >>