Resultats de la cerca frase exacta: 185

71. rèmol salvatge amb patates, col i rosta de cansalada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
72. balsamina
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
afins). balsamina salvatge Planta de la família de les balsaminàcies, de fulles tendres, oblongues i laxament dentades, flors grogues, prolongades en un esperó corbat, i fruit en càpsula linear explosiva, que es fa als boscos humits i ombrívols dels Pirineus (Impatiens noli-tangere).  [...]
73. colom
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
74. cau 1
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Forat que certes bèsties caven en terra per amagar-s'hi. Cau de conills. Refugi de tot animal salvatge. Cau de guineus, d'ossos. Amagatall . Encalçar fins al cau. Treure del cau. Habitació mesquina. No sé com deu de família caben en aquell cau. Refugi miserable. Un cau de vici [...]
75. morritort
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
condiment i medicinal (Lepidium latifolium). morritort d'aigua Creixen 1 . morritort d'Índies Caputxina . morritort salvatge Morritort bord.  [...]
76. seda
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
. seda crua Seda sense tenyir o que té l'aparença de seda sense tenyir. seda greja Fil de seda d'un cap i sense torsió. seda artificial [o seda vegetal] Fibra tèxtil que imita la veritable seda. seda salvatge Fibra animal que s'obté de la secreció de certes erugues originàries de [...]
77. amanida de pinya tropical natural i arròs salvatge amb foie-gras
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
78. arròs salvatge amb bolets de temporada i cruixent de pernil
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
79. salmó salvatge marinat amb herbes anisades i sal de Maldon
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
80. gall 1
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
). gall fer [o gall salvatge] Ocell de la família dels tetraònids, d'uns 85 centímetres de llargada, de plomatge negrós, amb l'ull envoltat per una pell nua vermellosa i de bec de color clar (Tetrao urogallus). gall carboner Gamarús 1 . gall de canyar [o gall faver, o gall marí] Polla [...]
Pàgines  8 / 19 
<< Anterior  Pàgina  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  Següent >>