Resultats de la cerca frase exacta: 185

71. rèmol salvatge amb patates, col i rosta de cansalada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
72. balsamina
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
afins). balsamina salvatge Planta de la família de les balsaminàcies, de fulles tendres, oblongues i laxament dentades, flors grogues, prolongades en un esperó corbat, i fruit en càpsula linear explosiva, que es fa als boscos humits i ombrívols dels Pirineus (Impatiens noli-tangere).  [...]
73. colom
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Ocell de la família dels colúmbids, d'uns 32 centímetres de llargada, de parrupeig característic, rarament viu en estat salvatge però molt comú a les poblacions (Columba livia). colom de Nicobar Ocell de la família dels colúmbids, propi de les illes Nicobar (Caloenas nicobarica). colom [...]
74. cau 1
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
75. morritort
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
condiment i medicinal (Lepidium latifolium). morritort d'aigua Creixen 1 . morritort d'Índies Caputxina . morritort salvatge Morritort bord.  [...]
76. seda
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
. seda crua Seda sense tenyir o que té l'aparença de seda sense tenyir. seda greja Fil de seda d'un cap i sense torsió. seda artificial [o seda vegetal] Fibra tèxtil que imita la veritable seda. seda salvatge Fibra animal que s'obté de la secreció de certes erugues originàries de [...]
77. amanida de pinya tropical natural i arròs salvatge amb foie-gras
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
78. arròs salvatge amb bolets de temporada i cruixent de pernil
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
79. salmó salvatge marinat amb herbes anisades i sal de Maldon
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
80. gall 1
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
). gall fer [o gall salvatge] Ocell de la família dels tetraònids, d'uns 85 centímetres de llargada, de plomatge negrós, amb l'ull envoltat per una pell nua vermellosa i de bec de color clar (Tetrao urogallus). gall carboner Gamarús 1 . gall de canyar [o gall faver, o gall marí] Polla [...]
Pàgines  8 / 19 
<< Anterior  Pàgina  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  Següent >>