Resultats de la cerca bàsica: 14

1. esponjat
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta ensucrada esponjosa feta amb clara d'ou i suc de llimona.  [...]
2. esponjat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
3. esponjat
Font Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
-ada adj 1 [flonjo, esponjós] esponjoso -sa. m 2 gastr azucarillo, esponjado.  [...]
4. bolado
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Esponjat  [...]
5. azucarillo (castellà)
Font Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
m 1 esponjat, bolado, sucre esponjat. 2 [terrón] terròs de sucre.  [...]
6. airén
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Raïm blanc produït pel cep airén, de maduració primerenca, menut, esponjat i amb els grans mitjans i molt dolços, que s'utilitza preferentment per a fer destil·lats. [...]
7. bolado (castellà)
Font Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
m p fr [azucarillo] esponjat, bolado.  [...]
8. bolado
Font Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
m gastr [esponjat] azucarillo, bolado p fr.  [...]
9. panal (castellà)
Font Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
m 1 [de colmena] bresca f. 2 p fr [azucarillo] esponjat, bolado.  [...]
10. ahuecado (castellà)
Font Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
-da adj 1 [vestido] estufat -ada, esponjat -ada. 2 [voz] engolat -ada. 3 [hueco] buit -ida.  [...]
Pàgines  1 / 2 
Pàgina  1  2  Següent >>