51.
porc esqueixat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Preparació de carn de porc, generalment espatlla, cuita a baixa temperatura durant molta estona, de manera que la carn es desfà i se separa de l'os, i esqueixada, a la qual s'afegeix salsa barbacoa. [...]
|
52.
porc marí
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Zoologia
Peix de la família dels esquàlids, que pot atènyer 2 m de llargada, amb el cos de secció triangular, les dues aletes dorsals amb una espina molt forta inserida a la part central i projectada cap endavant, i el ventre flàccid. [...]
|
53.
carpaccio de peus de porc, oli de tòfona i pinyons
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
54.
porc espí de l'Índia
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la vida
[...]
|
55.
porc espí de la Sonda
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la vida
[...]
|
56.
porc espí de les Filipines
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la vida
[...]
|
57.
rata musaranya nas de porc
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la vida
[...]
|
58.
bàndicut de peus de porc meridional
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la vida
[...]
|
59.
bàndicut de peus de porc septentrional
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la vida
[...]
|
60.
macaco de cua de porc meridional
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la vida
[...]
|