1.
tahina
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Mantega de sèsam, típica del Pròxim Orient. [...]
|
2.
babaganuix
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Puré d'albergínies escalivades, generalment condimentat amb all, llimona, oli d'oliva i tahina, típic del Pròxim Orient. [...]
|
3.
hummus
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Puré de cigrons que se sol condimentar amb llimona, tahina, alls, oli d'oliva i julivert, típic del Pròxim Orient. [...]
|
4.
halva
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Pasta densa i dolça, en forma de paral·lelepípede que es va tallant a llesques, elaborada a base de tahina, sucre o mel, i de vegades també amb clara d'ou, a la qual s'afegeixen festucs, cacau, suc de taronja o vainilla per donar-li gustos diversos. [...]
|