Resultats de la cerca frase exacta: 102

41. crema freda de curri amb gelatina de coco
Font Diccionaris terminol˛gics del TERMCAT
└rea temÓtica Alimentaciˇ. Gastronomia
 [...]
42. farcellet cruixent de xocolata blanca, coco i regalŔssia
Font Diccionaris terminol˛gics del TERMCAT
└rea temÓtica Alimentaciˇ. Gastronomia
 [...]
43. pastÝs cremˇs de coco i mousse de caramel
Font Diccionaris terminol˛gics del TERMCAT
└rea temÓtica Alimentaciˇ. Gastronomia
 [...]
44. plÓtan caramel·litzat amb gelat de coco i vainilla
Font Diccionaris terminol˛gics del TERMCAT
└rea temÓtica Alimentaciˇ. Gastronomia
 [...]
45. sopa de pinya tropical amb gelat de coco
Font Diccionaris terminol˛gics del TERMCAT
└rea temÓtica Alimentaciˇ. Gastronomia
 [...]
46. crema d'avellanes amb bocins de coco i gerds
Font Diccionaris terminol˛gics del TERMCAT
└rea temÓtica Alimentaciˇ. Gastronomia
 [...]
47. flam casolÓ de coco amb crema de mango freda
Font Diccionaris terminol˛gics del TERMCAT
└rea temÓtica Alimentaciˇ. Gastronomia
 [...]
48. torrˇ
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a ediciˇ)
Massa feta d'ametlles, de pinyons, d'avellanes o de nous torrades, amb mel o feta de coco, fruites confitades, xocolata, etc., que normalment es presenta en barres rectangulars. Torrons de Xixona, d'Alacant, d'Agramunt. Una barra de torrons. Torrˇ de massapÓ, de crema [...]
49. saponificar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a ediciˇ)
Convertir en sabˇ (una substÓncia grassa). Saponificar seu. Saponificar oli de coco. Descompondre (un Ŕster) en Ócid i alcohol per qualsevol procediment d'hidr˛lisi alcalina. Els greixos se saponifiquen en una soluciˇ de potassa.  [...]
50. sopa de crema cremada amb gelat de coco i fruites vermelles
Font Diccionaris terminol˛gics del TERMCAT
└rea temÓtica Alimentaciˇ. Gastronomia
 [...]
PÓgines  5 / 11 
<< Anterior  PÓgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  SegŘent >>