Resultats de la cerca bàsica: 28

1. croissant
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pastís petit en forma de mitja lluna, elaborat amb una pasta fullada de característiques pròpies. [...]
2. croissant
Font Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
Etimologia: [fr] m gastr cruasán.  [...]
3. croissant
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
4. croissant petit
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
5. croissant de xocolata
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
6. croissant de pernil i formatge
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
7. coca de croissant amb tomàquet, mozzarella i alfàbrega
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
8. Sigles i acrònims: accentuació
Font Fitxes de l'Optimot
són sigles que han esdevingut mots comuns, funcionen com qualsevol altre mot de la llengua. En conseqüència, s'accentuen segons les regles generals d'accentuació. Per exemple: crònut (de croissant i dònut) làser (de LASER 'light amplification by stimulated emission of radiation')  [...]
9. cruasán (castellà)
Font Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
m gastr croissant fr.  [...]
10. rugelach
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pasta dolça en forma de mitja lluna, farcida de panses, xocolata, massapà, fruita confitada, canyella o nous, semblant a un croissant, d'origen asquenazita. [...]
Pàgines  1 / 3 
Pàgina  1  2  3  Següent >>